Jdi na obsah Jdi na menu

Když design nic neznamená a obsah je králem

Na internetu je nemálo webových stránek, které působí na první dojem, řekněme, netradičně. V globálním měřítku je takovým webem třeba http://www.craigslist.org, kde uživatelé serveru zveřejňují inzeráty, za které zaplatí ročně stovky milionů dolarů. Nikomu přitom nevadí, že web vlastně nemá design. Pokud se podíváme na stránky na www.estranky.cz, mohou nás zaujmout například stránky http://www.dolin.estranky.cz. Ani zde nemůže být o designu řeč. Přesto jde o úspěšný web v rámci celých eStránek. Ať už jde tedy o Craiglist nebo stránky http://www.dolin.estranky.cz, v obou případech je obsah tím, co návštěvníky láká k návštěvě.

 

Obrazek



Stránky http://www.dolin.estranky.cz nabízí unikátní obsah, jejich provozovatelem je 30letý fanoušek vojenství Petr „Dolin“ Doležal z jižní Moravy. Na stránkách najdete mnoho zajímavých textů, které se věnují historii vojenské techniky, reportážím z vojenských akcí a přehlídek nebo recenzím knih a ostatních publikací.

 

Součástí stránek je také rozsáhlá fotogalerie. Fotky pochází od samotného tvůrce stránek, mnoho fotek dodávají také čtenáři stránek. Na stránkách http://www.dolin.estranky.cz tak můžete procházet rodinné foto-archívy z dávných let (od 1897) anebo naprosto unikátní černobílé válečné snímky z autorova archivu.

Chcete-li se vydat do historie a přitom vám nevadí trocha toho válčení, nebo jste v lepším případě fanouškem vojenské techniky, tak určitě navštivte stránky pana Doležala. Dýchne na vás jiná doba a trochu železa :)

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář