Jdi na obsah Jdi na menu

Zápisník a Magazín, dvě nové blogovací šablony

Je za námi opravdu horké léto a s ním i spousta zážitků, nápadů a příběhů, se kterými se chcete pochlubit světu. Nejen pro osobní blogy jsme právě spustili šablony Zápisník a Magazín - vyzkoušet je můžete i s programem Zdarma!

placeit.jpg

 

Za design by se nemusel stydět ani firemní blog - a tak pokud chcete po proflákaném létě udělat radost šéfovi, nebo ještě lépe trochu zanedbaným zákazníkům a příznivcům vaší značky, možná je ta pravá chvíle začít psát. Rádi vám pomůžeme zprovoznit nové stránky pod adresou http://blog.vaše-firma.cz. Stačí se ozvat na naši bezplatnou podporu na telefonu 777 837 847 nebo mailu podpora@estranky.cz.


Ale k šablonám!

Zápisník je čistá, svěží a jednoduchá šablona. Grafik vám ji připravil ve třech barvách - v růžové, fialové a modré. Nenáročný vzhled nijak výrazně nezasáhne do firemní identity a velký úvodní obrázek naopak umožní návštěvníka naladit na tu správnou vlnu.

zapisnik.png

 

 

Magazín nebude třeba dlouze představovat - minimálně tady na blogu. Vychází totiž přímo z něj. Stejně jako Zápisník nabízí tři barevné varianty - tentokrát oranžovou, modrou a zelenou. Možnosti použití jsou poměrně široké a záleží jen na vaší fantazii. Snad jen dodám, že tuto šablonu nedoporučujeme pro e-shop - je opravdu spíše blogová.

magazin.png

 

 

A na poslední chvíli před upgradem jsme si uvědomili, že jsme dlouho nespustili žádnou tmavou šablonu, tak jsme připravili tmavou variantu Galaxie.

galaxie.png

 


Vzhled webu lze v Ovládacím centru stránek měnit, aniž byste přišli o jejich obsah - můžete tak beztrestně vyzkoušet, jak by právě vaše stránky vypadaly pod novým hávem.