Jdi na obsah Jdi na menu

Pavlína z eStránek se proměnila, stále však pomáhá uživatelům eStránek

Pavlína z technické podpory eStránek vždy ráda sledovala proměny žen, jejich tváří a účesů. A protože z eStránek je to na Kafe.cz, kde proměny „vyrábí“, co by kamenem dohodil, rozhodla se vyzkoušet proměnu na vlastní kůži.

Představme si tedy Pavlínu před proměnou. Pavlína má 32 let, její prací i koníčkem je internet. Mimo práci se věnuje dítěti a domácnosti, ve volném čase pak ráda čte a vymýšlí nové kulinářské recepty. V eStránkách pracuje přibližně rok, sama dodává: „Přiznávám, že mě práce stále baví, hlavně proto, že se můžu učit novým věcem okolo internetu.“

Obrazek

Co si Pavlína od proměny slibuje? Ráda by vyzkoušela moderní kratší sestřih s výraznou barvou. Na líčení si příliš nepotrpí, chtěla by se však naučit nové tipy na používaní make-upu. Na řadu přicházejí nejdříve vlasy a kadeřnice. Líčení a změna vizáže je pak plně v rukou specializované vizážistky. Doladit odstíny, trošku rozjasnit, přepudrovat, prodloužit řasy a lehce obtáhnout rty a práce je hotova:

Obrazek

Co na to Pavlína? „Se svou proměnou jsem velice spokojená, mé očekávání se naplnilo. Navíc se cítím trošku sebevědoměji :)“ Takže doufejme, že svou spokojenost přenese i na vás – uživatele eStránek.

 

Komentáře

  1. Karin - výborné
    2. 8. 2010 8:57

    sluší jí to ale můj názor je že na vzhledu nezáleží

  2. jitkad. - proměna
    18. 7. 2010 13:57

    myslím, že výraz Pavlíny na druhé fotce to užasně vystihuje.
    moc sluší!

  3. Romana - Skvělé!!
    28. 6. 2010 8:51

    Proměna je hezká, ale slušelo Ti to i předtím:-) Hlavně zůstaň uvnitř stále stejná, protože jsi výborná kamarádka. Už je to snad 25 let, je to možné:-))

  4. Radůza - Super!!
    22. 6. 2010 21:12

    Pavlíno moc Vám to sluší, ale krásná jste byla i před tím!!