Jdi na obsah Jdi na menu

eStránky postihl výpadek. Pracujeme na nápravě.

Asi 10% uživatelů eStránek bylo včera a dnes postiženo výpadkem našich serverů. Webové stránky byly na krátkou chvíli nedostupné. Bohužel situace se opakuje i během dneška. Náš tým je v plné pohotovosti a pracujeme na tom, aby všechny služby byly opět dostupné.

Cílený a masívní útok na naše servery vede od včerejšího dne neznámý pachatel. Celkem 3 servery byly včera vyřazeny z provozu. Dva z nich se podařilo během několika málo minut zprovoznit a služby byly opět funkční. U třetího serveru jsme byli nuceni změnit jeho nastavení, které se týká fungování placených služeb na vlastních doménách. Zákazníky průběžně informujeme emailem, jak si nastavit doménu, aby jejich stránky fungovaly.

Bohužel celá situace se opakuje i během dnešního dne. Webové stránky našich klientů zprovozňujeme tak rychle, jak je to možné. Za výpadek se omlouváme, platícím zákazníkům, kteří byli výpadkem postiženi, prodloužíme platnost jejich placeného programu o týden.

AKTUALIZOVÁNO:

Od včerejšího rána (23. října) fungují stránky všech našich uživatelů. Problém jsme vyřešili v nejkratším možném termínu, za případné problémy se omlouváme.

 

Komentáře

  1. eStránky.cz - Re: Nefunkční administrace!!!
    23. 10. 2013 13:33

    Vážená paní Zarzycká, na Váš technický dotaz jsme odpovídali dnes ve 12:22. prověřili jsme jak stránku, administraci, tak i editor v IE. Prosím můžete nám napsat jakou verzi prohlížeče používáte ? Případné další dotazy prosím směřujte na podpora@estranky.cz Děkuji


< 1 2