Jdi na obsah Jdi na menu

Kurz tvorby www stránek v Přerově a nově v Praze

Využijte další možnost, jak vylepšit své stránky. Přihlaste se do kurzu tvorby www stránek. Nabízíme vám dvě úrovně školení - pro začátečníky a pro pokročilé. Kurzy proběhnou v Přerově a nově také v Praze.

Kurz pro začátečníky se koná v sobotu 24. května, kurz pro pokročilé proběhne ve středu 28. května. Kurzy začínají vždy v 9 hodin a oba proběhnou na pobočce v Přerově. Dlouho připravovanou novinkou jsou kurzy v Praze. První "pražské" školení proběhne v úterý 3. června a je určeno pro pokročilé. Přihlaste se ještě teď, k dispozici jsou poslední volná místa.

Naučte se s námi, jak stránky správně tvořit, upravovat a jak postupovat, aby byl Váš web co nejlépe k nalezení v internetových vyhledavačích a dosahoval ještě vyšších čísel návštěvnosti. Udělejte další krok ke zkvalitnění a profesionalizaci svých webových stránek.

Využijte naši nabídku a přihlaste se ještě teď zde. Cena kurzu pořádaných v Přerově činí 499 Kč plus DPH, cena školení pořádaných v Praze je 999 Kč plus DPH. Školit vás budou odborníci z týmu eStránky.cz. Kurzy proběhnou v Přerově na adrese Žerotínovo náměstí 14 a v Praze v sídle Institutu digitální fotografie na adrese Hálkova 2, Praha 2.

Pro více informací prosím navštivte www.kurzy.estranky.cz.