Jdi na obsah Jdi na menu

Návrhy stránek pro vás

Velkou novinkou naší služby jsou návrhy stránek. Najdete je na naší titulce pod jednotlivými panáčky. Nabídka je opravdu široká, vybírat si můžete ze stovek profesionálních designů. Stačí jenom kliknout.

Při každé nové registraci si můžete zdarma vybrat konkrétní podobu svých stránek ze stovek návrhů podle svého vkusu z naší nabídky. Záleží jen na vás, jaké stránky chcete mít. Nabízíme vám hotové návrhy například pro osobní, sportovní, firemní nebo třeba školní www stránky.

Ani ti, kdo u nás své stránky už dávno mají, nepřijdou zkrátka. Dopřejte si změnu a vyberte si nové logo svých stránek. Všechna nová loga vám budou samozřejmě k dispozici. S jejich nahráváním do administračního centra jsme už začali, průběžně se v administraci objeví kompletní nabídka.

Pokud se rozhodnete vytvořit nové stránky, zjednodušte si práci a nechejte se zlákat některým naším návrhem. Určitě si vyberete nebo přinejmenším inspirujete.

 

Komentáře

  1. David D. - www.drkaktusy.estranky.cz
    17. 4. 2008 16:23

    Dobrý den, Proč mi nejdou změnit galerie vzhledů třěba na j jdou mi tam jen ty staré od B do F

  2. Luděk | eStránky.cz - Re: Kde najdu nová loga?
    17. 4. 2008 15:52

    Dobrý den,

    nová loga teprve nahráváme do systému. Jakmile si vše otestujeme tak se objeví rovnou všechna přímo v administraci. Takže buďte, prosím, chviličku trpělivý:). Díky.

  3. Petr - Kde najdu nová loga?
    17. 4. 2008 14:11

    Dobrý den,
    mám dotaz, kde najdu nová loga, když jsem stávající uživatel estránek. Používám šablonu stylu D.
    Děkuji za odpověď


< 1 2 3