Jdi na obsah Jdi na menu

Nová verze eStránek: převádíme stávající zákazníky

Nová verze eStránek je na světě, to už všichni ví. Až to vypadá, že teď má tým eStránek dovolenou, protože není do čeho píchnout. Bohužel tomu tak není. V současné době převádíme existující zákazníky ze staré verze do nové. Předpokládáme, že tento převod potrvá zhruba 2 až 3 týdny.

V souvislosti s novou verzí eStránek se nejčastěji mluví o nových designech pro vaše stránky. Pokud jste naším zákazníkem a vaše stránka ještě nebyla převedena, tak vám nabízíme malou ochutnávku. Jedním z podařených webů, který využívá novou šablonu vzhledu, jsou stránky mateřské školy v Jakubově na Karlovarsku:

 

Obrazek

 

Další nové designy v akci můžete vidět například na následujících stránkách:

V nové verzi eStránek přibyla asi stovka nových vzhledů webových stránek, které vytvářeli přední čeští webdesignéři. Pokud někomu nebudou stačit designy zdarma dostupné v neplacené verzi eStránek, tak si může pořídit placený design přes SMS za 79 korun za kus. Anebo si rovnou pořídit placený program s cenou od 500 Kč ročně, který nabízí rozšířenou nabídkou designů ;-)

Pro pořádek opakujeme hlášení pro stávající uživatele:
Váš zákaznický účet bude převeden do nové verze eStránek během 2 až 3 týdnů. Jakmile se tak stane, pošleme Vám email.

 

Komentáře

  1. Tomáš Hypeš - Re: Re: Pořadí
    30. 4. 2010 6:27

    Nejspíše mysleli XHTML ;) Jinak nová verze pokud já vím je plně funkční, až na omezení cenových programů.

  2. Skater - Re: Re: Pořadí
    29. 4. 2010 20:31

    Dobrý den,
    to znamená, že v přidávání článků nemůžeme přepnout z WISIWIG na HTLM ? S pozdravem http://www.naskejtu.estranky.cz/

  3. Luděk | eStránky.cz - Re: Pořadí
    29. 4. 2010 10:40

    Dobrý den, uživatele převádíme zcela náhodně, nejdříve však uživatele v programu zdarma (kvůli tomu, že v programu ZDARMA nemůžete upravovat html a css).

  4. S. Kubašta - Pořadí
    29. 4. 2010 10:34

    Dobrý den. Chtěl bych se zeptat v jakém pořadí převádíte účty uživatelů estranek do nové verze. Zda podle toho kdy byl uživatel zaregistrován,nebo čistě náhodně. Už se nemůžu dočkat až převedete i ty mé. Děkuji za odpověď. http://www.trpisty.estranky.cz


< 1 2