Jdi na obsah Jdi na menu

Projekt eStránky.cz dosáhl 300 000 uživatelů (tisková zpráva)

Praha, 23. srpna 2007
V internetové službě eStránky.cz se v tomto týdnu zaregistroval již 300.000. uživatel. O tuto populární službu je mezi uživateli stále rostoucí zájem, o čemž svědčí 170.000 registrací od počátku tohoto roku.

V měsíci červenci eStránky.cz navštívilo více než 1,8 mil. reálných návštěvníků (zdroj: Netmonitor) a bylo zobrazeno 43 mil. stránek. Tato čísla řadí službu mezi 10 nejnavštěvovanějších míst českého internetu. Po boku zavedených značek patří eStránky.cz mezi nejrychleji rostoucí projekty.

"Zájem uživatelů nás samozřejmě velmi těší. Mám radost především z množství zajímavých stránek a obsahu, který prostřednictvím naší služby vzniká. Z tohoto pohledu se snažíme kvalitní stránky podpořit a ještě více zviditelnit," říká Martin Krudenc, autor projektu a současný předseda představenstva akciové společnosti Websitemaster, provozovatele služby eStránky.cz

Websitemaster a.s. je provozovatelem služby eStránky.cz, která slouží uživatelům internetu k snadné tvorbě webových stránek zdarma během několika minut. Projekt byl oficiálně spuštěn na konci roku 2005. V srpnu 2006 došlo k akvizici projektu vydavatelským domem Sanoma Magazines Praha, který je pobočkou Sanoma Magazines International. Sanoma Magazines patří mezi největší evropská vydavatelství s pobočkami ve více než 12 evropských zemích a časopiseckým portfoliem nabízejícím více než 230 titulů.