Jdi na obsah Jdi na menu

Tentokrát rozdáváme placený program eStránek

S dalším týdnem je tu v pořadí již třetí díl soutěže o zajímavé ceny. Deset uživatelů služby eStránky.cz tentokrát získá placený „komerční“ program v hodnotě 1500 korun na rok zdarma. Po roce budou webové stránky výherců opět nastaveny do programu, který nyní využívají. Ke získání výhry stačí být jako obvykle mezi prvními komentujícími na www.facebook.com/estranky.

Pro pořádek uvedeme návod, jak výhru získat:

  1. Předpokládáme, že už máte své stránky, které jste si vytvořili na www.estranky.cz. Pro zařazení do soutěže je nutné, abyste byli aktivním uživatelem eStránek, což znamená, že vaše stránky jsou naplněny obsahem.
  2. Nárokovat výhru – placený „komerční“ zdarma mohou fanoušci eStránek na Facebooku na adrese www.facebook.com/estranky. Pokud nepoužíváte Facebook, můžete se zdarma registrovat na www.facebook.com.
  3. Jakmile se na naší stránce na Facebooku www.facebook.com/estranky objeví aktualita s touto výzvou, napište prosím komentář obsahující www adresu Vašich stránek na serveru www.estranky.cz, např. http://www.miminko.estranky.cz. Dále je nutné kvůli ověření Vaší identity, aby Vaše uživatelské jméno na Facebooku odpovídalo uživatelskému jménu, které používáte na www.estranky.cz.
  4. Komerční program zdarma získá prvních 10 komentujících, přesně podle chronologického řazení komentářů pod touto novinkou na www.facebook.com/estranky. Každý soutěžící může získat maximálně 1 placený program v této akci.
  5. Posledním krokem, v případě, že Váš komentář bude mezi prvními deseti, je zaslání emailu na soutez@estranky.cz. Email musí být odeslán z emailové adresy, kterou jste uvedli při registraci na www.estranky.cz. Ve zprávě prosím uveďte:
    - Vaše jméno (shodné s uživatelským jménem na Facebooku i na www.estranky.cz)
    - Adresu Vašich stránek na serveru www.estranky.cz, pro kterou si přejete aktivovat placený program.

Jména vítězů budou následně zveřejněna jako doplnění tohoto článku. Nezbývá, než Vám opět popřát mnoho zdaru! :-)

AKTUALIZACE: placený komerční program získávají:

  1. Martin Hanson - www.bigbrother-lide.estranky.cz
  2. Tomáš Pospíšil - www.hitparady.estranky.cz
  3. Šárka Mikulcová - www.sarik1989.estranky.cz
  4. David Kofroň - www.fatria.com
  5. Vladimír Hejč - www.hejcici.estranky.cz
  6. František Frolík - www.trnovanydorost.estranky.cz
  7. Lucka Růtová - www.stmivani.estranky.cz
  8. Michal Lešovský - www.michallesovsky.cz
  9. Pavel Vondraš - www.numerologie-pavel.estranky.cz
  10. Hana Klimešová - www.hancifoto.estranky.cz

Výhercům blahopřejeme!