Jdi na obsah Jdi na menu

Tři nové funkce eStránek

Nový rok přináší nové funkce všem uživatelům eStránek. Připravili jsme pro vás několik novinek. Jedná se o tři funkce - interaktivní procházení fotografií, nový editor a antispamová kontrola u komentářů.

První novou funkcí je interaktivní procházení fotografií. Své fotografie si teď můžete prohlížet v originálních velikostech a neunikne vám žádný detail. Funkce není nastavena automaticky. V ovládacím centru svých stránek můžete tuto funkci aktivovat prostřednictvím nabídky Nastavení, kde v záložce Styl fotoalba zaškrtnete možnost Interaktivní procházení fotografií. Kliknutím na tlačítko odeslat systém váš požadavek zaznamená, a pak už se budete těšit ze svých fotek třeba v původní velikosti.

Druhou novinkou je také vylepšený editor. Editor disponuje více možnostmi než jeho předchůdce, a proto bude editace textu snazší než dosud. Pokud nový FCK editor nemáte nastaven, provedete tak přes Nastavení > Rozšířené > Editor.

Poslední novinkou, kterou eStránky.cz zavádějí, je antispamová kontrola u komentářů. Příspěvky můžete komentovat, jak jste zvyklí, navíc vyplníte jen číselný kód z obrázku vedle. U upravených šablon není antispam nastaven automaticky. Návod na nastavení antispamu u upravených šablon naleznete v našem fóru na adrese www.estranky.cz/forum/viewtopic.php?p=6947

 

Komentáře

  1. Franta - Stížnost.
    4. 1. 2008 23:33

    Zdravím.
    Píšu sem tento komentář velmi rozčílený...
    Všichni nemají na svém webu reklamy jen já...
    Proto žádám o odstranění !!!
    Neberte toto vyjádření prosím jako nadávku nýbrž jako upozornění.
    Můj web je : www.slovenskaarmada1939-45.estranky.cz
    Děkuji za odpovědˇ.

  2. Vojtěška - Interaktivní procházení
    4. 1. 2008 18:59

    To je přesně to, co u fotek chybělo! Skvělé!

  3. Luděk | eStránky.cz - Re: Automatické procházení
    4. 1. 2008 10:26

    Ahoj. Automatické procházení přece zústalo, nenutíme naše uživatele mít zapnuté (a proto jsme ho přidali jen jako další možnost) moderní procházení fotek, protože moc dobře víme, že se nemusí líbit všem:) Takže stačí vypnout interaktivní procházení, zapnout "slideshow" a voilá.

  4. Dáán - to automatické procházení fakt chybí...
    3. 1. 2008 23:22

    Připojuji se k ostatním, novinky nemají chybu, jen to automatické procházení mi chybí. Díky moc!

  5. Lenka - Parada
    3. 1. 2008 21:23

    Moc se mi líbí nový editor, hned bude pár věcí snazších. Teda to píšu jako užvatel Firefox, ve kterém dřív leccos nešlo.

    Interaktivní procházení fotek je taky moc pěkný!!! Kdyby se to dalo spojit s automatickým procházením, tak by to nemělo chybu:-)

    Stránky mám necelý rok a jsem moc spokojená:-)

    Díky!

  6. Zdeněk multiweblog.estranky.cz - A co automatické procházení?
    3. 1. 2008 19:47

    Změny k lepšímu jsou dobré vždycky, procházení fotek chybí drobnosti. Popisky by se měly nechat udělat větší, souhlasím s Jardou, pod své obrázky dělám texty, které souvisí a teď se tam hledají dost ztuha.
    Druhá věc je automatické procházení. To se tím pádem ztratilo úplně a přitom to byla jedna z nejlepších věcí na fotoalbu. Například tento systém (http://cz.fotoalbum.eu/Zdenek) nemá chybu!
    Ale abych jen nekritizoval - stránky mám už více než rok a jsem spokojený.

  7. Jarda - fotky
    3. 1. 2008 16:30

    Nový způsob procházení je pěkný, ale jenom pro ty soubory, kde si autor nelámal hlavu nad komentáři.
    Dají se popisky a komentáře zvětšit?

  8. Petrisko - fotky boží
    3. 1. 2008 15:06

    wow!:P
    to procházení fotek je skvělý!! díky moc, hodí se mi to


< 1 2