Jdi na obsah Jdi na menu

Tipy a návody k webům na eStránkách

Změna pozadí stránek, vlastní patička, úpravy nadpisu, vložení videa nebo hudby a spousta dalších, zdánlivě složitých operací, které vyzdvihnou právě ty vaše stránky před ostatními. Vy, kteří jste s námi delší dobu, si možná vzpomenete na web s tutoriály, vás ostatní s ním teď seznámíme.

Právě dnes po dvou letech opět spouštíme web www.tutorialy.estranky.cz, kde pro vás připravujeme různé návody a tipy, jak vylepšit vaše stránky. 

tutorialy.jpg

Kromě již zmíněných tipů jsme pro všechny naše uživatele přichystali seriál Příručka, ve kterém si v 10 dílech vysvětlíme základní pojmy v internetu, vybereme správný název pro vaše stránky, vytvoříme kvalitní obsah a uděláme všechno pro to, aby váš web nezapadl v propadlišti internetu.

Nebojte se ptát a diskutovat v komentářích. Náš eStránkový tým je připraven řešit vaše problémy a nejasnosti. Zároveň pro vás rádi zpracujeme nová témata, která dosud v tutoriálech nejsou.

A pro začátek malá soutěž o naše nové placky! Máte na svých eStránkách vlastní vylepšení, které ještě nebylo na tutoriálech zveřejněno? Pošlete nám odkaz s popisem na e-mail petr.d@estranky.cz. Do konce měsíce vybereme 20 nejzdařilejších, která odměníme plackami eStránky.cz.

placky.jpg

 

 

Komentáře

  1. Břetislav Habarta - Problém
    26. 9. 2013 12:05

    Prosím o pomoc při vyřešení problému. Jsem správcem www.volejbalkoprivnice.estranky.cz a při vkládání příspěvku a jeho uložení zmizel celý obsah rubriky Aktuality 5. Ocenil bych velice, kdybyste mohli ztracený obsah obnovit, či poradit jak problém vyřešit. Po celých 5 let, kdy stránky provozuji se nic takového nepřihodilo.

  2. eStránky.cz - Re: Problém
    26. 9. 2013 12:38

    Zdravím, napište mi prosím na petr.d@estranky.cz, pokusím se zjistit, kde nastal problém a případně ho vyřešit.

    S pozdravem Petr Doseděl