Jdi na obsah Jdi na menu

Vylepšete si své stránky hezčím obrázkem v záhlaví

Předvánoční úklid by se neměl vyhnout ani vašim internetovým stránkám. Staré a zaprášené musí uvolnit místo novému a čistému. Totéž platí i o designu vašich stránek, který si můžete obohatit o nové obrázky v záhlaví.

Tento týden jsme přidali asi tisícovku nových motivů – obrázků, které je možné umístit nahoru na vaše stránky. Pokud tedy máte pocit, že obrázek v záhlaví na vašich stránkách neodpovídá vašim požadavkům, momentální náladě nebo snad obojímu, běžte do Ovládacího centra > Nastavení > Vzhled > Obrázek v záhlaví.

motivy.png

Obrázky do záhlaví najdete na záložce „Všechny obrázky“, kde jsou jednotlivé motivy rozděleny podle kategorií. Můžete se tak podívat na obrázky pro stránky osobní, zájmové či firemní nebo pro weby institucí. Pokud provozujete na eStránkách například firemní stránky, můžete si prohlédnout obrázky vhodné pro jednotlivé obory podnikání. Nabízíme motivy pro řemeslníky, poradce a obchodníky, restaurace, hotely i další typy podniků.

Ukázka obrázku do záhlaví pro maséry
motiv-maser.jpg

Proč záhlaví měnit a jaký obrázek vybrat?

Jistě nemá cenu měnit obrázek v záhlaví vašich stránek pouze kvůli změně samotné. Nový obrázek musí vaší prezentaci „něco“ přinést. Jenže co?

  • Obrázek v záhlaví by měl vhodně doplnit obsah vašeho webu.
  • Vizuální informace obrázkového motivu by měla návštěvníkovi stránek navodit určitý dojem, pocit, případně vytvořit představu, o čem stránky jsou. Text na stránce pak může tuto představu dále rozvést.
  • V případě, že na vašich stránkách převládají obrázky, je dobré volit spíše graficky střídmější obrázek do záhlaví. A také naopak: můžete si dovolit graficky výrazný motiv v záhlaví, pokud máte na stránkách převážně text bez obrázků.
  • Obrázek v záhlaví by měl ladit s barevnou škálou vašeho webu. Jasně, ke světle zeleným kalhotám si asi nevezmete oranžovou košili. Teda pokud nejste Bob Marley!

Ukázka obrázku do záhlaví pro instalatéry
motiv-instalater.jpg

 

Komentáře

  1. Patrik - Re: Naruto
    11. 12. 2011 21:23

    Zkusil by jsem ti něco udělat. Když tak mi napiš do emailu když budu reagovat. Ale musíš mi napsat odkaz ke stránkám aby se to tam taky hodilo.

  2. Patrik - Re: Re: Naruto
    14. 12. 2011 15:59

    kohoutak07@centrum.cz

  3. Agata - tip
    1. 12. 2011 15:39

    a co něco romantickeho,neutralniho? aut je tam dost a dost, nějak ženy anedbavate, mohli byste vytvořit esteticke motivy pro ženy..prosím..nic určitého ,jenom náladovka..., však grafik to má hned...:o)

    dik Agata

  4. eStránky.cz - Re: tip
    2. 12. 2011 11:24

    Dobře. Přidáme pár takových motivů do sekce Osobní - Ostatní ;)

  5. Rybkyn - Rybaření
    28. 11. 2011 8:09

    dejte tam prosím i něco pro rybářě.
    nějak¨ého sumce nebo štiku

  6. izolace svoboda - Re: Rybaření
    30. 11. 2011 21:32

    Však si nahraj vlastní obrázek a máš tam co chceš:-)))


< 1 2