Jdi na obsah Jdi na menu

14. ročník putování Za kvetoucí měsíčnicí se uskuteční 18. května

Další ročník turistické a cykloturistické akce „Za kvetoucí měsíčnicí“ na vás čeká již příští sobotu. Přijeďte do Kamenického Šenova v sobotu 18. května, těšit se můžete třeba na občerstvení u Křížového buku.

Sraz účastníků je v sobotu ráno, prezentace probíhá u Kulturního domu v Kamenickém Šenově již od 6 hodin, končí v 10:00. Jaké trasy na vás tentokrát čekají? Slovy Járy Cimrmana tyto: tři, šest, čtrnáct, dvacetpět, padesát. Pochopitelně jde o délky pěších tras v kilometrech. Ani cyklisté nepřijdou zkrátka. Mohou se vydat na trasy: čtyřicetčtyři, padesátšest, sedmdesát.

mesicnice-parky.jpeg

V rámci akce se svezete historickým i anglickým double-decker autobusem ke Křížovému buku, tady na vás bude čekat také občerstvení. Kochat se přírodou a kvetoucími měsíčnicemi budete moci v lesích a chráněných rezervacích Lužických hor a Českého Švýcarska. Každý účastník akce dostane v cíli odměnu: pamětní list a upomínkový předmět.

Každým rokem se této akce účastní okolo tisícovky účastníků všech věkových kategorií z celé České republiky. Další podrobnosti najdete na www.mesicnice.estranky.cz. Mediálním partnerem akce na internetu jsou tradičně eStránky.cz.

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář