Jdi na obsah Jdi na menu

Knihovna v Chrášťanech se dostala do finále soutěže o nejlepší knihovnický web

Jeden z našich zákazníků - knihovna v malé jihočeské obci Chrášťany se dostala do finále 13. ročníku soutěže Biblioweb. Jde o soutěž o nejlepší knihovnickou prezentaci na internetu, kterou organizuje Svaz knihovníků a informačních pracovníků České republiky.

Přehled všech finalistů včetně možnosti hlasování najdete na stránkách Bibliowebu. Pokud se vám prezentace chrášťanské knihovny líbí, dejte jí váš hlas. Pravděpodobně jde mezi finalisty o jedinou knihovnu, která využívá pro svou prezentaci eStránky.

knihovna-chrastany.png

Stránky knihovny kladou velký důraz na aktuální fotodokumentaci, nechybí však ani archivní černobílé snímky z dávných let.

 

Komentáře

  1. Obecní knihovna Zástřizly - e-stránky a soutěž
    5. 3. 2012 19:39

    Také využíváme e-stránky, myslím , že soutěž o knihovní web není objektivní, dělám stránky ve svém volném čase a zdarma jelikož jsme malá obec a financí není dost a to je to celé o čem to je, někdy nadšení nestačí.

  2. knihovna Charváty - Použití e-stránek
    5. 3. 2012 10:15

    Dobrý den, knihovna Chrášťany není jedinou knihovnou, která využívá vašich e-stránek. My je používáme také! :)

    S pozdravem knihovna Charváty

  3. Frigo - reakce na "mé druhé já"
    23. 2. 2012 17:54

    cituji z pravidel Biblioweb :"Hodnocení proběhne ve dvou kolech, přičemž v 1. kole bude otestováno splnění základních znaků kritéria a, d, e a f. Pouze ty stránky, které základní znaky splní, budou zhodnoceny podle všech znaků kritéria a až g ve 2. kole."
    Tak bych soudil, že klidně můžu považovat za finále. Mě zase přijde každopádně smutné shazovat práci lidí, kteří to většinou dělají zdarma a ve volném časy. Jasně, že vaše weby budou super a rád bych se na ně podíval. Přeji hodně úspěchů

  4. mé druhé já - Jaký finále?
    23. 2. 2012 16:41

    To je pěkná blbost. V téhle zoufalé přehlídce parodií na web není žádné kolo před. Prostě kdo se přihlásí, ten soutěží. Každopádně smutné je to tak i tak.