Jdi na obsah Jdi na menu

Microsite www.mimivlasta.cz - jednoduše na eStránkách

Na co všechno se mohou eStránky hodit? Například na vytvoření miniwebu, tzv. microsite. Pracovníci Sanoma Media to zvládli sami na www.estranky.cz.

Mikroweby se většinou používají k tomu, aby propagovaly jednotlivý projekt, událost, výrobek či službu apod. V mnoha případech jde o časově omezené akce, takže nemá cenu vytvářet web příliš sofistikovanou metodou. Vhodné k takovému účelu mohou být právě eStránky.

 

mimivlasta.png

To je ostatně také příklad webu www.mimivlasta.cz, který provozuje vydavatelství Sanoma Media vydávající mimo jiné časopis Vlasta. Cílem bylo jednoduše a rychle vyrobit webové stránky určené novopečeným mamimkách, které jsou zároveň čtenářkami oblíbeného ženského časopisu.

 

Mimochodem, každá maminka, která se přihlásí do projektu Mimivlasta, může získat památníček pro své miminko, dále dárkový balíček pro miminko a pro sebe 5 výtisků časopisu Vlasta. Stačí se zaregistrovat na http://www.mimivlasta.cz/clanky/zaregistrujte-se.html.

 

registrace.png

Přidání formuláře, například pro sběr registračních údajů, na webové stránky není nic složitého. Jednoduše tak lze vytvořit webové stránky včetně interaktivních prvků, které umožňují oboustrannou vzájemnou komunikaci provozovatele stránek s jejich návštěvníky. Tohle vše zvládne i laik. Na www.estranky.cz pochopitelně :)

 

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář