Jdi na obsah Jdi na menu

Než postavíte rozhlednu, postavte jí webové stránky

Tímto heslem se řídí Sdružení pro výstavbu rozhledny na Větrném vrchu u Ostrova na Karlovarsku. Myšlenka vytvořit projekt rozhledny se zrodila již před lety. V současné chvíli je hotový projekt, který respektuje okolní krajinu a zároveň vytváří novodobou dominantu města. Rozhledna by měla propojit nové moderní pojetí s historií města, právě z tohoto vychází pracovní název rozhledny Hraběnka. Prvním viditelným počinem pak bylo položení základního kamene rozhledny, které se uskutečnilo 1. srpna 2010.

Obrazek

Už nyní se však můžete podívat, co přesně bude možné pozorovat z plánované rozhledny. Tuto možnost vám poskytnou stránky www.rozhlednavetrnyvrch.cz, konkrétně fotogalerie s názvem Co bude vidět z rozhledny. Součástí stránek jsou novinky, které informují návštěvníky a příznivce podporující výstavbu rozhledny na Větrném vrchu o aktualitách a postupu výstavby. Chtějí-li návštěvníci stránek provozovateli webu napsat zprávu, mohou tak učinit prostřednictvím návštěvní knihy. Stránky obsahují i další sekce, celkově jde o informačně bohatou webovou prezentaci.

Až tedy pojedete někdy po silnici spojující Karlovy Vary s Ostrovem a uvidíte podél cesty kopec Větrný vrch, dost možná se budete moci pokochat krásným vyhledem na panorama Krušných hor, chráněnou lokalitu Ostrovských rybníků i kopce Doupovských hor. Do té doby alespoň navštivte stránky www.rozhlednavetrnyvrch.cz.

 

Komentáře