Jdi na obsah Jdi na menu

Škola porozumění a sdílení na eStránkách

cover.png

Spolek Škola porozumění a sdílení je nově založená organizace, která se snaží o šíření myšlenky pozitivního přístupu k dětem ve školách a školských zařízeních. Realizuje různé vzdělávací semináře pro pedagogy a psychology a podílí se na výzkumných aktivitách v oblasti školství.

Členové spolku věnují také mnoho úsilí do šíření preventivního programu Druhý krok, který je určený pro 1. stupeň základních škol. Díky němu se děti učí rozpoznávat své emoce i emoce druhých lidí, ovládat je a efektivně se vypořádávat se vztekem.

spas-article.jpg

Dosud asi největším počinem spolku byla spoluorganizace konference „Emoce do školy“, která proběhla minulý týden v Olomouci. A i přesto, že byl zrovna pátek třináctého, konference dopadla na jedničku a účastníci si z ní odnesli mnoho inspirace pro práci s emocemi ve škole. 

Pro propagaci vlastní činnosti spolek využívá eStránky.cz, o nichž vedení spolku říká: „eStránky nám za velmi příznivých podmínek umožňují mít základní webové stránky pro šíření informací o naší činnosti a našich aktivitách, za což jsme moc rádi. Systém administrace stránek je velmi návodný, díky čemuž zvládáme většinu funkcí na našich stránkách spravovat sami, což nám vyhovuje. Děkujeme.“ 

 

 

My musíme říct, že stránky www.spolekspas.cz jsou opravdu povedené a také děkujeme!