Jdi na obsah Jdi na menu

Článek za krásnější marketing

Ať už máte firmu, zájmový oddíl, e-shop nebo podnikáte, máte kolem sebe spoustu informačních kanálů, které můžete využít k oslovení zákazníků, fanoušků nebo klientů. V dnešním článku si ukážeme několik nástrojů, díky kterým můžete vytvářet pěkný obsah. Protože i na základě obsahu, který publikujete, si o vás lidé kolem udělají obrázek.

 

Canva

Program Canva běží, podobně jako eStránky přímo ve webovém prohlížeči. Můžete pomocí něj vytvářet zajímavé marketingové obrázky.

Nemusíte řešit žádné pixely, velikosti nebo cokoli technického rázu. Po přihlášení si zvolíte, zda chcete vytvářet úvodní fotku na Facebook, příspěvek na zeď, do blogu nebo i vizitku a tvoříte pomocí velice jednoduchého prostředí.

Přímo v programu jsou k dispozici tisíce obrázků, které můžete použít. Kromě pár kousků, které jsou zdarma si můžete kterýkoli zakoupit za 1$. Samozřejmě můžete nahrát i obrázky vlastní nebo použít ty, které máte na svém Facebooku.

I zdarma lze vytvářet poměrně pěkné a zajímavé grafiky. Jednoduše a hlavně rychle.

Pomocí tohoto nástroje můžete jednoduše vytvářet i vlastní obrázky do záhlaví svých eStránek. Návod vám přineseme již brzy na našich Tutoriálech.

Přikládám několik ukázek vytvořených v Canvu během pár minut:

estranky.cz.pngestranky.cz--1-.png estranky.cz--2-.png

 

PlaceIt

Zkoušeli jste někdy vyfotit telefon nebo třeba notebook v zajímavém prostředí a zároveň zachytit obrazovku? Stránka PlaceIt vám umožní vložit jakýkoli obrázek nebo přímo náhled webové stránky do různých zařízení v různých prostředích.

V nízkém rozlišení výsledných obrázků je služba zdarma.

Ukázka vydá za tisíc slov. Zde jsou ukázky jednoduše vytvořené v PlaceIt:

placeit.jpg placeit--1-.jpgplaceit--2-.jpg

 

Death To The Stock Photo

Když zaregistrujete svůj e-mail do tohoto systému, začátkem každého měsíce vám přijde balík fotek, které můžete zdarma použít pro marketing, na web nebo je dále zpracovat například pomocí prvního zmíněného nástroje Canva.

Asi nebude lehké z několika fotek měsíčně trefit právě tu, která se vám bude hodit do konkrétní kampaně, ale i tak jsme zvědaví na vaši kreativitu.

Opět přikládám tři ukázkové obrázky ze systému:

deathtostock_desk1.jpg deathtostock_desk3.jpgdeathtostock_desk10.jpg

 

 

Snad vám alespoň jeden z nástrojů pomůže. Budeme rádi, když se svými výsledky pochlubíte v komentářích.

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář