Jdi na obsah Jdi na menu

eStránky nabízí připravené weby pro firemní zákazníky

Každý si může založit web na eStránkách, to platí dlouhá léta. Novinkou jsou ale šablony webů pro podnikatele a menší firmy, kteří si mohou vyrobit vlastní firemní prezentaci na www.estranky.cz/ukazky/firmy.

Živnostníci a firmy získají ihned po registraci připravený web podle oboru svého podnikání. V nabídce je nyní 290 šablon webů pro řemeslníky, poradce a obchodníky, restaurace, hotely a další typy podniků.

ukazky-sablony.png

Hlavní výhodou založení firemních stránek na eStránkách je úspora času. Obvykle postupujete při tvorbě webových stránek asi takto:

  1. Říkáte si, co všechno na své stránky vlastně dáte, asi to bude text a obrázky, případně video.
  2. A taky to bude chtít promyslet, jak všechny informace uspořádáte a rozdělíte na podstránky, abyste se v tom sami vyznali a aby návštěvníci stránek našli na webu, co hledají.
  3. První fáze dobře dopadla a vy víte, co bude na úvodní stránce a jak se budou jmenovat podstránky.
  4. Napíšete texty na úvodní stránku a další podstránky, seženete obrázky, které vhodně doplní text.
  5. Web je hotov, zbývá už jen webové stránky pravidelně aktualizovat, aby měli návštěvníci stránek důvod se na váš web vracet.

No a my jsme vám usnadnili život, takže se už nemusíte trápit s kroky 1 – 3. Zbývají vám pouhé 2 úkoly:

  • Napíšete texty na úvodní stránku a podstránky, doplníte obrázky.
  • Web budete pravidelně aktualizovat. To je vše!

Nemusí tedy začínat stavět firemní prezentaci od nuly, stačí využít připravené šablony s podstránkami a nadpisy. Tyto podstránky jsou vždy přizpůsobeny oboru podnikání, který si zvolíte.

Nejen firmy, ale také zájmové weby a stránky institucí nabízí více šablon

Webové stránky podle hotových šablon s podstránkami si mohou vyrobit noví zákazníci eStránek také v dalších kategoriích. Jde o stránky, které se věnují zájmům a koníčkům. Pro milovníky zvířat, vaření, sportu nebo fotografy a zájmové kluby je připraveno více než 350 šablon. Druhou skupinou webů jsou stránky institucí. Města a obce, školy a školky či sdružení mohou využít 60 připravených šablon webů. Počet připravených šablon není konečný, budeme postupně přidávat další šablony webů ve všech kategoriích.

 

Komentáře

  1. Pavel - dotaz
    9. 2. 2012 23:08

    Dobrý den,

    Chtěl jsem se zeptat, když bych chtěl už od začátku placený program a koupit si k tomu i doplněk doménu II. řádu, jestli je to možné. A taky jsem se chtěl zeptat jak je to se zobrazováním reklam, když bych si založil stránku, jestli se mi tam pak budou objevovat, nebo ne. Děkuji moc, uvažuji o funkci nekomereční, která bude nejvhodnější.

    Děkuji

    Pavel Z.

  2. eStránky.cz - Re: dotaz
    9. 2. 2012 23:24

    Dobrý večer Pavle,

    samozřejmě si můžete koupit i doménu II. řádu. Stačí se zaregistrovat, přihlásit se, v Ovládacím centru kliknout na tlačítko Objednávka (zelené tlačítko v levém panelu) a tam si zaškrtnout jeden z placených programů + doménu. V placených programech se návštěvníkům vašich stránek nezobrazuje žádná reklama.

  3. Pavel - Re: Re: dotaz
    9. 2. 2012 23:49

    Páni, tak to je super, tak po víkendu na to doslova skočím, děkuji moc za informaci, už se těším na tvoření.

    Pavel

  4. Dendani - změna
    6. 1. 2012 8:39

    Dobrý den ,mám na vašem webu již dva roky firemní stránky.Líbí se mi vaše nové šablony pro kadeřnictví.Jak mohu změnit původní šablonu na tu novou.Po přihlášení do správy svých stránek v nabídce nejsou.Děkuji za info www.salondesign.cz

  5. Přemek - Prosim správce
    2. 1. 2012 17:34

    Dobrý den
    Mám u správce zablokované stránky.chci je nadale použivat,jen jsem dlouho na nich nebyl. www.sanitacepiva@estranky,cz dik

  6. mk - cena??
    20. 12. 2011 17:16

    platí se nco za firemní stránky?? tato informace tady není vidět! děkuji MK

  7. Věra - Web
    2. 1. 2012 10:56

    Jak dlouho mohu u Vás vytvořené stránky použíat zdarma?

  8. eStránky.cz - Re: Web
    2. 1. 2012 11:08

    Dobrý den Věro,
    po založení stránek běží 30 denní zkušební doba. Jakmile tato doba skončí a vy si například neobjednáte nějaký placený program, budou stránky automaticky přepnuty do programu ZDARMA, který je, ehm, zdarma a můžete ho mít jak dlouho chcete:)

  9. Hynek - www.klubxitblog.estranky.cz
    14. 12. 2011 13:04

    A jsou tyto šablony zdarma?