Jdi na obsah Jdi na menu

Hledíme vstříc novému roku: eshop a mobilní stránky

Kapr, salát, cukroví dojezeno, takže zpátky do práce! Naše plány pro rok 2012 jsou smělé. Můžete se těšit na elektronický obchod, nové šablony webů a také optimalizaci vašich stránek pro zobrazení na mobilním telefonu.

Elektronický obchod na vašich stránkách

Minulý rok jsme dělali rozsáhlý průzkum vašich preferencí. Jednou z funkcí, kterou byste na svých stránkách ocenili, je elektronický obchod. Jak jste řekli, tak jsme udělali. Přesněji řečeno, děláme. Na eshopu pracujeme už téměř půlrok, plánujeme s jeho nasazením do provozu v 1. čtvrtletí tohoto roku. Elektronický obchod vám nabídne vše, co potřebujete k tomu, abyste na svých webových stránkách mohli prodávat zboží nebo služby. Navíc se proslýchá, že cena eshopu bude velice výhodná :)

eshop.jpg

Web si prohlédnete i na mobilu

Nejen auta, ale také domy, toalety, telefony či internet se stávají mobilními. K tomuto výčtu budete moci již brzy připočíst také webové stránky provozované na www.estranky.cz. Internet v mobilu má u nás stále více lidí. Zareagovali jsme na tento trend a zanedlouho zpřístupníme všechny weby, resp. šablony webů, na mobilním telefonu.

mobilni-sablony.jpg

Návštěvník vašich stránek bude moci využít buď chytrý nebo obyčejný telefon, podmínkou bude pouze připojení k internetu. Zobrazované stránky se pak automaticky přizpůsobí danému typu telefonu, rozlišení displeje a dalším parametrům mobilního prohlížeče. To znamená, že na velkém displeji budou stránky vypadat velice podobně jako na počítači, na menším displeji budou stránky upraveny tak, aby se dal pohodlně prohlédnout jejich obsah – text i obrázky.

Připravujeme nové šablony

Nezastavujeme se ani v práci na zcela nových šablonách webů. Podle výsledků zákaznického dotazníku chcete nové vzhledy webových stránek, máte je mít. Již nyní máme připravených 5 nových šablon i s barevnými kombinacemi. V průběhu tohoto roku vám je nabídneme.

nova-sablona.jpg

UPDATE: Omlouváme se za malé zpoždění, pokud chcete vyzkoušet náš nový eshop, napiště nám prosím na podpora@estranky.cz a my vám jej aktivujeme pro vaše stránky (napište prosím jejich adresu).

V těchto dnech ladíme funkčnost elektronického obchodu s testovacími uživateli, tak, abychom všem nabídli službu, která bude bezchybně fungovat.

 

Komentáře

  1. Věra - šablony
    13. 2. 2012 16:22

    Chtěla bych novější efektnější šablony . s provozem stránek jsem velmi spokojena . :-)
    Děkuji Věra

  2. Anna - eshop
    10. 1. 2012 21:40

    To jste mi udělali sice radost,ale pozdě.Bohužel.Už jsme museli zřídit u konkurence,což mě dost mrzí.:-((Tak co teď s tím?

  3. eStránky.cz - Re: eshop
    11. 1. 2012 11:41

    Pokud jste i u konkurence spokojení, tak se nedá nic dělat. Hlavně, ať máte pěkné a funkční stránky:)

  4. Soňa - Re: Re: eshop
    5. 2. 2012 12:23

    Já jsem naopak přešla od konkurence sem, (a že jsem těch stánek vyzkoušela:-)). Ale je pravdou, že nepotřebuji e-shop. Jsem velmi spokojená, a přeju hodně úspěchů, ať se nám všem daří.

  5. Petr - E-shop
    4. 2. 2012 16:30

    E-shop ano to je to co tu chybělo a také novější efektnější šablony . s provozem stránek jsem velmi spokojen . :-)

  6. Moni - Prosím o radu
    25. 1. 2012 21:31

    Může mi prosím někdo poradit, jakým způsobem mohu na své stránky vložit stažený prográmek z jiných stránek? Od provozovatele stránek mám k dispozici kód, který mám vložit do hlavičky stránky a pak další kód do těla stránky na místo, kam chci text z programu umístit.
    Nějak se mi to nedaří, nevím kam mám vlastně kódy vložit. Zřejmě bych to potřebovala vysvětlit více "polopaticky" :).

  7. Tomáš Brýl - stránky v mobilu
    23. 1. 2012 18:28

    To jsou velmi dobré zprávy, jak ohledně e-shopu, tak verze stránek do mobilu, mám zkušenost, že v mobilu se nezobrazují dobře videa z mé estranky. Jinak bych se přidal k Jirkovi S., že by bylo dobré nahrávat videa i přímo z PC. Na nové šablony a aplikace se těším :-)

  8. Jirka S. - videoklip
    11. 1. 2012 17:01

    Prosím o sdělení zda bude možno někdy uložit do fotogalerie, nebo vytvořit samostatnou složku videoklipu,který sem vytvořil a uložil do svého PC složka dokumenty - video.Děkuji za odpověď.

  9. Eliška Kopecká - stránky v mobilu
    9. 1. 2012 19:59

    Možnost prohlížet webové stránky v mobilu je bezva, mladší klienti zvláště na cestách nebo při čekání kdekoliv internet v mobilu hodně využívají. Určitě se rychle rozšíří i nad střední věk. Držím palce a děkuju!

  10. eStránky.cz - Re: stránky v mobilu
    11. 1. 2012 11:42

    Děkujeme, snažíme se tu mobilní verzi udělat jinak než ostatní..řekněme..pořádně:)

  11. Monika - nové šablony
    11. 1. 2012 11:35

    Bedete mít i nějaké šablony širší než klasické? Na širokoúhlích monitorech mi přijdou moc uzounké.
    Moc díky Monika V.

  12. eStránky.cz - Re: nové šablony
    11. 1. 2012 11:42

    Budeme. Ale ohledně šířky stránek: příliš široký obsah (texty) se uživatelům hůře čte. A hlavně: v dnešní době opět roste podíl menších rozlišeních díky různým tabletům, netbookům a celkově notebookům.


< 1 2