Jdi na obsah Jdi na menu

Vylepšujeme e-shopy!

Rok 2014 je v plném proudu a máme pro vás několik novinek v systému eStránek.

image1.png

Duplikování produktů

Plníte e-Shop a máte spoustu podobných produktů? Od teď si můžete vytvořit jeden, který zduplikujete a následně jen upravíte podle potřeby.

Pro zduplikování použijte novou ikonku u produktu v přehledu zboží. Pak už jen stačí vyplnit název nového produktu a upravit parametry, které se liší.

 

Řazení produktů podle skladů

Nyní můžete v administraci seřadit produkty podle počtu kusů na skladě. Pomůže vám to například v promazávání vyprodaných kusů.

 

Heuréka Ověřeno zákazníky

Jak může zákazník poznat kvalitní e-Shop? Obsluhu nevidí. Naštěstí nám server Heuréka připravil službu, na které mohou vaši zákazníci sledovat další zkušenosti s vámi. Nyní i v e-shopech od eStránek.cz

V systému Heuréky si musíte vygenerovat vlastní, tzv. API key, který vložíte v nastavení e-Shopu v záložce Nastavení – Základní – Heureka API KEY.

 

Řazení produktů na stránkách

Asi nejočekávanější novinka. Vaši zákazníci si mohou v e-shopu seřadit zboží podle ceny nebo názvu.

 

Nepublikované zboží

U každého produktu máte nyní možnost uložit jej tak, aby ho návštěvníci e-Shopu neviděli a vy s ním mohli v administraci pracovat. Při úpravách produktu stačí místo místo tlačítka „Uložit“ kliknout na „Uložit jako nepublikovaný“.

Pro zobrazení těchto produktů v přehledu můžete použít filtr, kde nastavíte Zobrazení: Nepublikované.

 

Nové obchodní podmínky

Určitě jste postřehli, že od začátku roku platí nový občasnký zákoník. Podle něj je potřeba upravit mimo jiné obchodní podmínky vašich obchodů. Můžete se inspirovat našimi vzorovými obchodními podmínkami, které jsme pro vás nechali zpracovat.

 

A teď na skok mimo e-shopy.

 

Spustili jsme nový žebříček webů na eStránkách

Najdete ho na adrese www.estranky.cz/zebricek. Tak co? Jak si vedete?

 

Ještě nemáte vlastní internetový obchod? 

S eStránkami to zvládne každý. Pokud nevíte, kde začít, podívejte se na naši příručku shop.estranky.cz

 

 

Zajímá vás víc? Není vám všechno jasné? Nebojte se zeptat v komentářích.

 

 

Komentáře

  1. Jaroslav Holeček - Malé postesknutí
    14. 10. 2014 21:13

    Mám eshop s karaoke soubory a trochu mě mrzí,že platbu uživatelů lze provádět kromě dobírky pouze převodem na ůčet.Strašně by mě pomohl system platební brány např.GoPay.Neplánujete v budoucnu něco takového?Děkuji za odpověď

  2. Petr Doseděl, eStránky.cz - Re: Malé postesknutí
    15. 10. 2014 15:48

    Děkujeme za podnět. O nasazení další platební brány uvažujeme - probereme to s programátory a když na něco příjdeme, určitě budeme informovat.

  3. Zdeněk Dědič - prosba
    29. 7. 2014 19:19

    Dobrého dne přeji a měl bych jeden dotaz. Nejdou mi detailně otevřít stránky a nevím čím to je, tak bych se chtěl optat, jak to mám přes ty vaše úpravy udělat. Děkuji a s pozdravem se loučí Z. Dědič

  4. Petr Doseděl, eStránky.cz - Re: prosba
    30. 7. 2014 9:16

    Dobrý den i Vám,
    bohužel jsem nepochopil, co Vám konkrétně nefunguje - můžete to prosím v komentářích upřesnit, případně kontaktovat naši technickou podporu?

    Děkuji za pochopení, Petr Doseděl - tým eStránky.cz

  5. Lucie Müllerová - Heureka
    25. 6. 2014 19:21

    Dobrý den,
    děkuji za velmi užitečné aktualizace týkající se e-shopu. Chtěla bych http://www.tvorive.estranky.cz/eshop zaregistrovat na server Heureka. Bohužel nerozumím této pasáži http://sluzby.heureka.cz/napoveda/xml-feed/ Poradíte?
    Děkuji. Lucie Müllerová

  6. Petr Doseděl, eStránky.cz - Re: Heureka
    17. 7. 2014 9:39

    Dobrý den Lucie,
    XML feedům prakticky rozumit nemusíte. Jedná se o soubor, ve kterém jsou uloženy informace o všech vašich produktech z e-shopu. Právě díky tomuto souboru bude váš e-shop s Heurékou komunikovat.

    eStránky tento soubor vytváří automaticky. Jeho adresu najdete v administraci (eShop - Zboží - XML export) - tuto adresu pak vložte do patřičného pole při registraci na Heuréce.