Jdi na obsah Jdi na menu

Weby na eStránkách si nyní prohlédnete na mobilech a tabletech

Stránky všech uživatelů na www.estranky.cz jsou nově plně přístupné na všech typech mobilních zařízení. Stačí mít internetový prohlížeč a připojení k internetu v telefonu či tabletu.

Stále více uživatelů si prohlíží webové stránky na svých telefonech, například cestou do práce nebo do školy. Tomuto trendu vycházejí vstříc mobilní operátoři, kteří nabízí cenově dostupné připojení k internetu do mobilu nebo tabletu. Stranou nezůstávají ani poskytovatelé nejrůznějších webových služeb a to nyní platí i o eStránkách.
 

mobiles-adv-black.png

 
Protože internet v mobilu nebo tabletu má u nás stále více lidí, bylo rozumné zpřístupnit stránky našich uživatelů na mobilních zařízeních. To je teď skutečností. Týká se to všech designů, resp. šablon webů, které mohou naši zákazníci využít. Návštěvník stránek bude moci využít buď chytrý nebo obyčejný telefon, zobrazované stránky se pak automaticky přizpůsobí danému typu telefonu, rozlišení displeje a dalším parametrům mobilního prohlížeče. Na velkém displeji budou stránky vypadat velice podobně jako na počítači, na menším displeji budou stránky upraveny tak, aby se dal pohodlně prohlédnout jejich obsah – text i obrázky.
 
Možná vás zajímá, které telefony jsou nejpopulárnější u návštěvníků eStránek. Nejvíce „mobilních“ návštěv má na svědomí Apple iPad, pořadí na prvních 5 místech je následující (včetně počtu návštěv za měsíc):
  1. Apple iPad (104 376)
  2. Apple iPhone (68 920)
  3. Samsung Galaxy S3 (20 993)
  4. Samsung Galaxy S2 (16 539)
  5. Samsung Galaxy Ace (10 385)

Pokud bychom hodnotili popularitu operačních systémů mezi návštěvníky eStránek, tak jasně vedou přístroje s Androidem (365 tisíc návštěv za měsíc) před iOS firmy Apple (176 tisíc).

 

 

Komentáře

  1. Bobsod - poradtě
    28. 9. 2013 13:04

    Dobrý den.
    Prosím. Poradtemi jak si mam dat do svych stranek "Komentáře"
    Předem díky za odpověd.

  2. eStránky.cz - Re: poradtě
    30. 9. 2013 7:40

    Dobrý den,
    komentáře se dají povolit pouze u příspěvků. Pokud máte vytvořený nějaký příspěvek, můžete při jeho editaci pod editačním polom zvolit možnost"Povolit Komentáře". Po uložení budete u daného příspěvku moci vkládat komentáře, jak vy, tak návštěvníci Vašich stránek.
    S pozdravem Tým eStránky.cz

  3. vasek021 - cool
    19. 9. 2013 21:02

    Taky tu chodi samsung galaxi mini :-)
    To jsou cool stranky pouzivam estranky webnode je o proti vam sunt ale zase je bez reklam

  4. David - Statistika
    25. 7. 2013 11:39

    Statistice bych moc nevěřil, používám Dolphina a tak mam na androidu nastaveno jako "super user" iPad... :D

  5. eStránky.cz - Re: Statistika
    29. 7. 2013 9:54

    Jedná se o statistiku vytaženou z Google Analytics.

  6. eStránky.cz - Re: Statistika
    3. 9. 2013 19:35

    jj