Jdi na obsah Jdi na menu

Tenký, lehký, rychlý, můžete se ho dotýkat. Také ho můžete vyhrát, iPad od Apple.

Jak jsme vás informovali v jednom z předchozích příspěvků, tak všichni uživatelé serveru www.estranky.cz mohou na svých webových stránkách používat mnohé z funkcí sociální sítě Facebook. Jednou z takových funkcí je například tlačítko „To se mi líbí“. Tlačítko je jednoduše použitelný nástroj k propagaci vašich webových stránek uvnitř Facebooku.

 

 

ipad.jpg

 

Zpět ale k soutěži, ceny pro vítěze budou následující:

  • hlavní cenou pro 1 výherce bude tablet Apple iPad 16 GB WiFi v české verzi
  • 30 flash disků o velikosti 4 GB
  • 10 triček s logem eStránek

Jak se soutěže zúčastnit?

  1.  Předpokládáme, že už máte své stránky, které jste si vytvořili na www.estranky.cz. Pro zařazení do soutěže je nutné, abyste byli aktivním uživatelem eStránek, což znamená, že vaše stránky jsou naplněny obsahem.
  2. Umístěte na své webové stránky tlačítko „To se mi líbí“. Je to práce na pár minut, návod najdete na našem blogu.
  3. Nominujte své stránky do soutěže, stačí vyplnit a odeslat níže uvedený formulář. Přitom je nutné zadat přesnou adresu příspěvku nebo fotky, kde je vidět tlačítko „To se mi líbí“ (např. http://www.moje.estranky.cz/clanky/navody/jak-na-to.html). Nominace posílejte do 31.7. 2011 23:59.

Z nominovaných stránek vylosujeme vítězné stránky s tlačítkem „To se mi líbí“, jejichž majitelé získají uvedené ceny. Každý soutěžící může odeslat maximálně 1 nominaci, jméno a kontaktní email musí odpovídat údajům ze zákaznického účtu nominovaných stránek. Výherce soutěže včetně odkazu na jejich stránky zveřejníme 1.8. 2011 na tomto blogu.

Všem účastníkům přejeme mnoho štěstí!

 

Soutěž uzavřena !