Jdi na obsah Jdi na menu

Vyhrajte notebook Dell s časopisem Překvapení. Vychází 19. září.

V časopise Překvapení vychází 19. září rozsáhlý článek o eStránkách. Součástí článku je také soutěž, ve které můžete vyhrát výkonný notebook Dell.

Psát na tomto místě o eStránkách by bylo zřejmě nošením dříví do lesa. Pojďme se raději zmínit o tom, proč si za necelé 2 týdny koupit časopis Překvapení, kde o nás bude řeč. Hlavním tahákem bude jistě soutěž o notebook Dell Inspiron N5030 s následujícími parametry:

  • displej o úhlopříčce 15,6 palců s vysokým rozlišením
  • operační paměť 3072 MB
  • disk o velikosti 320 GB
  • DVD/wifi
  • Microsoft Windows, Microsoft Office Starter, telefonování Skype, antivir.

Podrobné informace o tom, jak se soutěže zúčastnit, najdete ve výtisku Překvapení z 19. září. Předem můžeme prozradit, že bude stačit správně odpovědět na 3 jednoduché dotazy a odeslat svou odpověď ke slosování. Z došlých odpovědí bude vylosován šťastný výherce nebo výherkyně.

dell-inspiron.jpg

Vytváříte zajímavé webové stránky? Pak se o vás rádi zmíníme!

Pokud provozujete své webové stránky (osobní nebo firemní) na www.estranky.cz, tak se o vás rádi zmíníme v článcích, které pravidelně vychází v časopisech vydavatelství Sanoma Media Praha. Ve zmíněném článku v časopise Překvapení bude řeč o slečně Denise, která prodává na eStránkách korálky stylu pandora. Stránky najdete na adrese www.pandory.estranky.cz.

Denisa tak úspěšně spojila svou zálibu s podnikáním. Pokud i vy máte na eStránkách zajímavé stránky o vašem koníčku nebo podnikání, dejte nám vědět, ať máme dostatek inspirace pro další články v časopisech.

 

Komentáře

  1. Radek Martinek - Stránky nejen o fotografii ale i o filmu a hudbě
    12. 9. 2011 9:51

    Koukněte se na mé stránky, které jsou především o fotografii a focení - ovšem ne jen stylem galerií ale především to jsou články a tipy na zajímavé výlety nejen po ČR ale třeba i Slovensku. Zároveň zde najdete hudební tipy například ze světa world music, reportáže z festivalů, recenze - to samé o filmu, občasně i včetně doporučení na co či ono zajít. Jsou to takové mé osobité stránky, které mluví svým vlastním jazykem k lidem, kteří se umí naladit na tu stejnou frekvenci.

    www.martinekradek.cz

  2. Petra a Anička - Zajímavé stránky
    9. 9. 2011 15:55

    http://www.petrast.estranky.cz

    Stránky ve kterých naleznete něco o zdraví, příběhy a nově příběh "Život jako cesta poznání" a na dalších se pracuje

  3. Charlie - Broňa Brixová Matušková - MOTOHOLKY
    8. 9. 2011 16:45

    " Motoholky.eu " jsme zde - baby motorkářky, které milují vůni benzínu, své dvoukolé oře, nedělají velké nákupy v hypermarketech, ale spíše brousí oko v nějakém motoshopu. Samozřejmě jsme normální ženské, máme své manželé, přátelé a kdo ví co ještě, bez kterých bychom tuto zálibu nemohly provozovat. Tak jako každá z nás, která začínala a nebyla zrovna batůžkem v nějaké klubu,kde je hned parta lidí, tak jsme měly na začátku problém, kde se zařadit. Proto jsme uvítaly založení skupiny Holky na motorkách na Facebooku, zakladatelka Monini - Monika Pflegrová /SM kraj/ a po zjištění velkého zájmu ze strany holek, je zde i webová stránka, se kterou si tady hraju /já těžký webový amatér/. Tvoří se zde užší skupina bikerek, které spolu více komunikují, organizují a hlavně realizují společné akce a vyjíž´dky. Ale baby hlavně, předáváme si cenné zkušenosti z terénu, z jízdy, různých kolizí, legračních scén a také další vyloženě ženské témata, ty nejsou k zahození. Jízda v této babské formaci, to je zážitek, všechny problémy zmizí, takže holky, kdo ještě nemáte s kým jezdit, přidejte se k nám. Věková hranice, samozřejmě plnoleté tj. od 18-ti let, pokud máš řidičák, ale nejzažší - tak snad do 65/ opravdu zdatné motobabičky/. Ale ženy nebojte se, o drsné motorkáře nepřijdete, máme je také ve svém okruhu a jezdíme na skvělé vyjížďky, pár jich už najdete v Moto-kamarádech. Takže milé dámy a pánové přijměte pozvání k nám tj. www.motoholky.eu

  4. eStránky.cz - Re: MOTOHOLKY
    8. 9. 2011 16:46

    Moc pěkné! Držíme palce a ať se vám daří!

  5. Charlie - Motoholky
    8. 9. 2011 14:22

    www.motoholky.estranky.cz jsou určeny pro ženy motorkářky, ve věku od 18-64 let. Pořád to jsou holky, takže se nedivte. Pokud některá nemáte s kým jezdit a chcete se přidat k nám, napište nám. Jsou tam i naši moto-kamarádi a další mateřské kluby, ve kterých jsme. Já jsem na tvorbu stránek totální amatér, ale snad se Vám to bude líbit.

  6. Eliška - Podiatrie
    7. 9. 2011 10:16

    www.salonzdravi.estranky.cz
    Díky eStránkám už vím, co jsou korálky pandora. Někdo jiný by se mohl dozvědět, co je to podiatrie. Ale dělala jsem stránky pro celý salon, není pro mě možné, abych měla jen pro svůj obor, takže podiatrie je v hlavní nabídce.

  7. Standa - chov hospodářských zvířat
    7. 9. 2011 8:46

    www.zootechnika.cz

    Stránky o chovu hospodářských zvířat pro laiky i chovatele ;)

  8. Ivana - www.syristova.estranky.cz
    6. 9. 2011 21:14

    Dobrý den,doufám že na mých stránkách najdete spoustu inspirace na výrobu různých dekorací.

  9. Michal99 - Zajímavé stránky
    6. 9. 2011 18:34

    doufám že se vám budou líbit je mi 12 let a moc se snažím ať vypadají co nejlépe moc doufám že se vám budou líbit :D (jsem KLUK)

  10. Marky - zajímavé stránky
    6. 9. 2011 18:00

    http://www.markydort.estranky.cz/
    Třeba se vám budou líbit.:-)

  11. František Burda - Zajímavé stránky
    6. 9. 2011 15:57

    http://www.bering.estranky.cz/


< 1 2