Jdi na obsah Jdi na menu

Známe vítěze soutěže a nové majitele iPhonu a iPadu

Velice rádi oceníme vaše úsilí při tvorbě hezkých a fungujících webových stránek. K tomu také měla posloužit soutěž, kterou jsme vyhlásili v polovině května. Dnes známe vítěze, kteří získávají telefon a tablet od firmy Apple.

Jsou to:

1. Tomáš Hauzner se stránkami www.gratom.cz, který získává iPad 2 a iPhone 4. 

gratom.png

 

2. Zuzana Kolářová se svým webem www.kolarovazuzana.com, která získává od nás iPad 2.

zuzana_k.png

Oběma výhercům gratulujeme. Vy, kteří jste nevyhráli, nezoufejte. Sledujte náš blog, určitě bude zase šance na nějakou pěknou cenu!

 

Komentáře

  1. Jiří Cysař - K výsledkům soutěže
    3. 7. 2012 10:35

    Nevím jak poroto hodnotila nebo jaká byla kritéria , ale tyto dva projekty jsou pěkné a zajímavé leč nevidím zde žádný převratný grafický vzhled ani nějaký převratný nápad . Upozorňuji nesoutěžil jsem . jak vítěze bych očekával někoho kdo si pohraje se vzhledem stránek a nebo má zajímavý obsah. A profilová stránka herečky a stránka firmy to mi přijde trochu mimo zadání soutěže.

  2. eStránky.cz - Re: K výsledkům soutěže
    3. 7. 2012 13:58

    Porota hodnotila stránky z mnoha hledisek. Vzhled byl jedním z nich, určitě ale nešlo o to vybrat stránky pouze podle pěkného grafického designu.

    U stránek Tomáše Hauznera nás zaujal fakt, že jeho umělecké výtvory (grafiky, ilustrace, malby a další) jsou velice dobře prezentovatelné a prodejné prostřednictvím webových stránek. Obojí se Tomášovi podařilo, případný zákazník si může doslova osahat to, co si pak může koupit.

    Na stránkách Zuzany Kolářové porotu zaujala především vytrvalost, s jakou autorka stránek prezentuje svou osobu. Fotogalerie pochází z let 1994 až 2011, webové stránky jsou tak jakousi webovou kronikou hereččina profesního života.