Jdi na obsah Jdi na menu

Byli jsme tu pro vás letos, v roce 2011 se to nezmění

P.F. 2011

Že jsme tu pro vás, se velice snadno řekne, dostát takovému závazku je ale každodenní dřina a někdy naštěstí i radost.

Co jsme pro vás letos udělali?

Spustili jsme novou verzi eStránek. Šlo o dlouho očekávanou novinku a také velice potřebnou. Nové eStránky jsou moderní a snadno použitelnou službou, která přináší několik nových funkcí oproti původní verzi.

Stávajícím zákazníkům jsme ručně upravovali šablony, což nám zabralo více času, než jsme původně očekávali. Doufáme však, že převedené stránky odpovídají původnímu designu stránek.

Prioritou pro nás bylo také rychlejší načítání stránek. Proto jsme v průběhu celého roku nasazovali do provozu výkonnější hardware. Nové servery a disková pole by měly podávat mnohem větší výkony než dříve používané servery. Na rychlosti eStránek budeme pracovat i v následujícím roce, protože nechceme plýtvat vaším časem.

Co vás čeká v novém roce 2011?

Vývoj eStránek se nezastaví ani v nadcházejícím roce. Kromě již uvedené rychlosti načítání připravujeme několik dalších novinek, které by měly zpříjemnit tvorbu webových stránek. Prozradit můžeme následující:

  • Chystá se spuštění elektronického obchodu, který si budou moci všichni uživatelé eStránek přidat na své stránky. eStránky se tak stanou platformou pro prodej zboží.
  • Připravujeme integraci eStránek s Facebookem, což možná zní tajemně, ale opět by mělo jít o snadno použitelnou věc. Bude možné jednoduše upozorňovat své přátele na Facebooku na nové články na eStránkách, chystá se také synchronizace fotoalb eStránek a Facebooku.
  • V průběhu příštího roku také plánujeme podniknout první kroky v oblasti mobilního internetu. Je to trend, který nelze opomíjet. Doufáme, že mnozí z vás již mají přichystaný chytrý telefon ;-)

Tak ať je té v úvodu zmíněné radosti stále více, v závěru letošního roku stejně jako po celý rok 2011!

Váš tým eStránky.cz

 

Komentáře

  1. Sania Gupta - Surprise your loved ones in USA
    3. 10. 2015 9:17

    Days go past without us expressing our deep affection for each other. Rakhi comes as a golden opportunity to tell your brothers or sisters that you will always adore them and wish them happiness of every kind by Express Delivery of Rakhi Gifts to USA or by making Delivery of Designer Rakhi to USA.
    http://www.ahmedabadonlineflorists.com/rakhi_usa_product.asp

  2. Petr - estránky
    4. 1. 2011 9:45

    stránky jsou dobré až na tu reklamu. na jedné stránce 3 reklamy je dost. Na konkurenčních jsou stránky též zdarma a bez reklamy.Třeba webnode. Nešlo by to taky nějak zařídit.

  3. Paul - Díky
    30. 12. 2010 21:51

    Také bych rád poděkoval všem lidem, kteří se na chodu a vývoji eStránek podílí. Rovněž přeji všem zaměstnancům vše nejlepší do nového roku. :)

  4. Eliška Kopecká - Dobré stránky
    27. 12. 2010 7:23

    Také děkuji za eStránky, neuměla jsem nic a přesto jsem s pomocí podpory vytvořila webové stránky salónu. A začalo mě to bavit! Díky a mnoho úspěchů v příštím roce!

  5. Ivana - dík za stránky
    26. 12. 2010 17:47

    děkuji Vám za eStránky i když jsem měla z počátku potíže vše se vyřesilo a jsem se stránkami velice spokojená.Doufám,že to bude i v roce2011.Přejí celému kolektivu vše nej,nej,nej.