Jdi na obsah Jdi na menu

Proč jsou některé stránky na estranky.cz pěknější?

Loni v listopadu jsme nadělovali Ježíška, autoři nejpovedenějších webových stránek provozovaných na www.estranky.cz získali krásné bílé mikiny. Po zveřejnění článku nás kontaktovalo několik uživatelů eStránek, kteří se ptali, jak je možné, že vzhledem (i adresou) odlišná vítězná prezentace www.basketst.cz je provozována na serveru eStránky.cz.

Důvod je prostý. Stránky www.basketst.cz využívají placený (nekomerční) program, který umožňuje mimo jiné provozovat webové stránky na vlastní doméně (v tomto případě jde o doménu basketst.cz). Druhým podstatným rozdílem mezi většinou stránek na estranky.cz a prezentací www.basketst.cz je povedený design stránek, který je rovněž dostupný jen v placené verzi. Zákazník navíc získává možnost si vzhled stránek dále upravovat, takže výsledná podoba prezentace záleží také na šikovnosti autora.

Kdo nejvíce používá nekomerční program? Mezi zákazníky tohoto placeného programu najdeme sportovní kluby, zájmová sdružení, nejrůznější kulturní spolky i neziskové organizace. Spektrum uživatelů je tak poměrně široké.

Možná by se slušelo na závěr říct pár slov o nové verzi eStránek. Ano, o té, o které se celkem hodně dlouho mluví, ale zatím ji málokdo viděl :) Tak v této nové verzi bude v placeném programu asi 30 nových šablon, které budou moci naši zákazníci využít pro své stránky. O důvod navíc, proč se těšit na únor ;)

Ukázka nové šablony
Ukázka nové šablony

 

Komentáře

  1. Tomáš Hypeš - Nová verze
    14. 1. 2010 15:58

    Pod stromeček v únoru? Ježíšek se nějak opozdil, normálně chodí 24. prosince, ale tady je tomu jinak.
    1. Nová verze pod stromeček!
    2. Do konce ledna!
    3. V únoru!
    ...
    102544. Nová verze v srpnu 2158!

    Promiňte, že reaguji tak, jak reaguji, ale to neustále odkládání mě už začíná štvát.


< 1 2