Jdi na obsah Jdi na menu

To se mi líbí! Myslím to tlačítko.

Minule jsme psali o tom, že je nyní možné propojit webové stránky provozované na www.estranky.cz s účtem na Facebooku. Dnes se podíváme na nejjednodušší pomůcku, tlačítko „To se mi líbí“.

Pro jistotu zopakujeme, že propojení s Facebookem lze nastavit v Ovládacím centru, položka menu Nastavení > Základní > Facebook. Dostanete se na stránku, která vypadá následovně:

fb-like-1.png

Kliknete na velké modré tlačítko „Připojte se přes Facebook“ a poté potvrdíte přístup k vašim datům, pokud jste uživatelem Facebooku. Tyto informace potřebujeme k tomu, abychom vám mohli nabídnout všechny možnosti integrace s nejpopulárnější sociální sítí světa. Jakmile se propojíte s Facebookem, dostanete se na „svou osobní“ stránku, odkud můžete mimo jiné aktualizovat svůj status na Facebooku.

Nás ale bude v tuto chvíli zajímat tlačítko „To se mi líbí“, které chceme zobrazit na svých stránkách. Zaškrtneme tuto možnost, nastavení vzhledu, tváří a textu „Líbí/Doporučit“ můžeme ponechat. A pozor: i když nejste uživatelem Facebooku, můžete si zapnout zobrazení tlačítka „To se mi líbí“ a získat tak nové návštěvníky vašich stránek.

fb-like-2.png

Od této chvíle by se u všech příspěvků a fotek mělo ukazovat tlačítko „To se mi líbí“. Je tomu tak? Jak vidíme z následujícího obrázku, tak tomu tak skutečně je.

fb-like-3b.jpg

Možná se ptáte, k čemu takové tlačítko vlastně je. Pokud si jej na své stránky umístíte, tak každý návštěvník vašich stránek bude moci po přečtení příspěvku vyjádřit svůj názor stisknutím tlačítka „To se mi líbí“. Jakmile se tak stane, tak se odkaz na váš článek ukáže v Novinkách na Facebooku všem jeho či jejím přátelům. Tlačítko „To se mi líbí“ je jednoduše použitelný nástroj k propagaci vlastních webových stránek na Facebooku.

 

Komentáře

  1. Mac - Re: Re: Mě to nefunguje...
    27. 5. 2011 13:23

    Ano, bylo to ono. Děkuji!


< 1 2