Jdi na obsah Jdi na menu

Jitka, druhá dáma z eStránek, prošla proměnou.

Jitka podle svých slov nerada experimentuje. Tentokrát ale udělala výjimku a připojila se k Pavlíně, která byla první ženou, jež prošla proměnou svého vzhledu. Naše zákaznická podpora teď vypadá lépe, než kdykoliv předtím :-)

Jitku nakonec přesvědčil fakt, že se svěří do péče profesionálů, kteří „přece musí vědět, co dělají“. Sama by prý do takové radikální změny nikdy nešla, doplňuje třiadvacetiletá Jitka. Poslední dobou měla navíc Jitka pocit, že je stále stejná a že na svůj věk může působit až moc usedle.

Obrazek

Co si Jitka od proměny slibuje? Chtěla by působit příjemným dojmem, ať už v práci nebo na nejrůznějších akcích s přáteli či na cvičeních své oblíbené zumby. Také věří, že změna vzhledu by mohla zvýšit její sebejistotu. Konkrétní přání nemá, spíše se nechá překvapit radami a dovednostmi kadeřnice a vizážistky.

Jako první přichází na řadu kadeřnice, která se zaměřuje hlavně na úpravu střihu. Stejně tak doznává změny i barva vlasů, kdy kadeřnice doporučuje medově měděný odstín s částečným prosvětlením pro zvětšeni objemu a plastičnosti střihu. Další rada pochází od zkušené vizážistky. Ta radí Jitce styl líčení, který potrvá jen několik minut denně a který zvýrazní Jitčiny velké oči a plné rty. Zbývá už jen trochu rozjasnit pudrem, vystínovat oči a máme hotovo.

Obrazek

A co na proměnu říkala Jitka? „Proměna se mi moc líbí. Najednou je za mě úplně nový člověk.“ Pokud se i vy chcete svěřit jako Jitka do péče profesionálů, tak to můžete mít mnohem jednodušší. Zřiďte si své vlastní webové stránky na www.estranky.cz ;-)

 

Komentáře

  1. karin - super
    4. 8. 2010 20:05

    po proměně vypadá mladší a moc jí to sluší

  2. jitkad. - šmrncovní žena
    18. 7. 2010 13:53

    opravdu moc to Jitce sluší !!!

  3. Radůza - Krásná
    15. 7. 2010 21:22

    Super přeměna, barva naprosto dokonalá!!

  4. Gina - premena super,
    11. 7. 2010 15:50

    ale aký vplyv to bude mať na chod stránok?