Jdi na obsah Jdi na menu

Archív

 

Hledáme PHP programátora

Společnost Websitemaster a.s. hledá PHP programátora pro pobočku v Přerově. Pokud máte zkušenosti s objektově orientovaným programováním v PHP, umíte vytvářet optimalizované dotazy do databáze, máte zkušenosti s CVS a umíte využívat javascript pro dynamické stránky, pak máme zájem spolupracovat právě s Vámi!

Jak dobře postavit internetové stránky

Nejen internet patří eStránkám. V pondělí 25. června otiskl deník Právo článek autora celého projektu eStránky.cz Martina Krudence. Otvírák na téma vytváření webových prezentací se objevil na titulu pravidelné přílohy Firma. Ještě jste to nečetli? Tady máte možnost.

Trička

Už jsme rozdali hodně nových eStránkových triček. Chcete se mrknout jak vlastně naše trička vypadají? Pokud jste si v duchu odpověděli "Ano", čtěte prosím dále.

Za dvěma / za dva

Představte si mozkové závity zahlcené nápady, kancelářský vzduch přetékající myšlenkami, gigabity vytvořených dat, stále přibývající papíry a jiné předměty hromadící se na našich stolech, v zásuvkách, na plochách počítačů. Už nebylo zbytí, a tak bylo potřeba někam expandovat, zvětšit prostor. Došlo tedy na druhý monitor, aby se naše nápady někam vešly.



< 1 2 3 4 5 6 >