Jdi na obsah Jdi na menu

3 důvody, proč musíte mít vlastní doménu

Stále si nejste jisti, zda pro svůj web potřebujete vlastní doménu? Sepsali jsme pro vás hlavní důvody, které je dobré zvážit.

snimek-obrazovky-2022-11-18-v--9.38.25.png

1. Lepší pozice ve výsledcích vyhledávání na Google i Seznamu

Pokud chcete, aby byl váš web dobře dohledatelný v internetových vyhledávačích, je vlastní doména k webovým stránkách důležitým krokem, který doporučujeme udělat co možná nejdříve od založení stránek. Unikátní adresa vašich stránek ve tvaru www.mojewebovka.cz bude v budoucnu jedním z hlavních atributů pro dobrou pozici ve vyhledávačích. Zpočátku však je potřeba, abyste se obrnili trpělivostí. Problematika vyhledatelnosti webových stránek v internetových vyhledávačích je velmi obsáhlá. Pokud se navíc jedná o nově vzniklé stránky, trvá nějakou dobu, než je projedou vyhledávací roboti a provedou indexaci.

Proto, aby byly vaše stránky vyhledatelné, je potřeba o mnoho více dalších aktivit - ať jsou to zpětné odkazy, počty návštěv na vašem webu, registrace do katalogů nebo aktivita na sociálních sítích. Více o těchto aktivitách a tipech se můžete dozvědět na našem blogu:

2. Důvěryhodnost a prestiž vašich stránek

V případě, že to se svým webem myslíte skutečně vážně a očekáváte, že bude sloužit jako profesionální prezentace vaší práce, poskytovaných služeb či k prodeji Vašich výrobků, je vlastní doména nezbytností, kterou jistě nepodceňujte. V návštěvnících vašich stránek bude vzbuzovat důvěryhodnost a zvýší také celkový kredit vaší činnosti. Nemluvě o tom, že doména (tedy její název) by měl být také názvem vaší značky, na kterém můžete dále pracovat formou budování vlastního brandu.

3. Vlastní e-mail

Navíc pro vás máme jako jeden z velkých benefitů možnost zřízení až 50 e-mailových schránek k vaší doméně. E-maily ve tvaru jmeno@mojedomena.cz, info@…, obchod@… a další si můžete zakládat dle svých potřeb. To vše v rámci ročního poplatku za registraci domény.

A na závěr ta nejlepší zpráva! Již brzy spustíme akční nabídku pro všechny nové i stávající uživatele eStránek, kde můžete získat doménu pro svůj projekt za akční cenu. Sledujte nás a žádná novinka vám neunikne.